Na čo môžu byť použité káblové zväzky automobilov?

- 2021-06-08-

Balený s celým káblovým zväzkom vozidla na výrobu dielov pripojených k napájaciemu obvodu. Celý priemyselný reťazec káblových zväzkov vozidiel zahŕňa káble a vodiče, rádiofrekvenčné konektory, výrobné zariadenia, výrobu káblových zväzkov automobilov a priemyselné reťazce stredných a nasledujúcich prúdov.

Používanie káblových zväzkov vozidla je veľmi bežné a je možné ich použiť v automobiloch, elektrických výrobkoch, elektronických počítačoch a komunikačných zariadeniach, Na úrovni rôznych elektronických zariadení, prístrojov a zariadení sú automobilové káblové zväzky prepojené s celou karosériou automobilu, zhruba v tvar H.


Kábel do auta sa tiež nazýva kábel spodného tlaku, ktorý sa líši od bežných drôtov na zlepšenie domácnosti. Všeobecné vodiče pre domácu opravu sú medené jednožilové káble s určitou pevnosťou. Káble do auta sú všetky medené viacžilové medené drôty. Niektoré medené drôty sú tenké ako vlasy. Niekoľko alebo dokonca desiatky drôtov z mäkkého medeného jadra je zapuzdrených v plastovej izolačnej trubici (polyetylén), ktorá je mäkká a nedá sa ľahko zlomiť.

Vzhľadom na jedinečnosť automobilového priemyslu je celý výrobný proces káblových zväzkov tiež jedinečnejší ako ostatné bežné káblové zväzky automobilov.

Výrobný systém riadenia káblových zväzkov je zhruba rozdelený do dvoch kategórií:
1. Na základe rozdelení medzi európske krajiny vrátane mojej krajiny: Na riadenie celého výrobného procesu použite systém riadenia TS16949.
2. Dominuje Japonsko: Napríklad Toyota Motor a Guangzhou Honda majú svoje vlastné systémy riadenia na riadenie celého výrobného procesu.

Spolu so zlepšovaním úlohy automobilov je rozsiahle používanie elektronických riadiacich systémov zariadení, stále viac elektrických zariadení, stále viac káblov a celého káblového zväzku vozidla stále silnejšie a ťažšie. Preto sú vynikajúce autá vybavené zbernicou CAN a používajú softvér viackanálového prenosového systému. V porovnaní s tradičnými káblovými zväzkami pre kompletné vozidlá viackanálové prenosové zariadenia výrazne znižujú počet prenosových vedení a súvisiaceho softvéru, čo uľahčuje zapojenie.